Silvestr na parníku

Nechte se poslední den v roce rozmazlit naším profesionálním teamem. 

Pět důvodů proč oslavit Silvestra právě s námi:

  1. Nevšední zážitek
  2. Dvě připravené vyhřívané paluby
  3. Patnáctileté zkušenosti
  4. Neomezená konzumace
  5. Úžasné prostředí centra Prahy

Zajistíme průběh celé akce včetně welcome drinkuobčerstveníjídlapitípřípitku

Kdy?

Startujeme 31. 12. 2017 v 19:00 přístavišti Na Františku probíhá nalodění hostů, vyplutí v 19:30 a vracíme se 01. 01. 2018 v 01:00 tamtéž.

Čeká Vás nevšední večírek, který pro Vás připraví náš tým. Zajistíme:

  • Silvestrovsky vyzdobené paluby
  • Welcome drink
  • Občerstvení formou švédských stolů
  • Neomezená konzumace piva, vína a nealkoholických nápojů
  • Sekt na půlnoční přípitek
  • Živou hudbu
  • Zábavný program  
  • Půlnoční občerstvení - grilovaná šunka a čočkový salát

Trasa plavby

  • Startujeme z historického přístaviště na Františku
  • Vyplouváme směrem k barrandovským skalám
  • Na novoroční přípitek se vracíme zpět do centra Prahy, pod Karlův most
  • Plavba končí opět v přístavišti na Františku

Občerstvení

  • Aperitiv
  • Předkrmové mísy
  • Masové mísy
  • Sýrové variace
  • Ryby
  • Saláty zeleninové
  • Teplý bufet
  • Přílohy teplé
  • Přílohy studené
  • Desert
  • Ovoce
  • Slané pečivo
  • Pečivo
  • K dochucení
  • podáván při vstupu na plavidlo - Becherovka
  • šunková rolka plněná tvarohovo-křenovým pyré
  • broskev plněná šlehanou šunkovou nebo sýrovou pěnou zdobená ananasem
  • tomat plněný humrovým salátem,zdobený citronem a petrželkou
  • rostbeafová kořeněná rolka plněná chřestem 
  • hruška plněná kuřecím salátem zdobená petrželkou
  • vejce s červeným kaviárem, zdobené limetkou
  • vejce s lososovým krémem a petrželkou
  • vejce s černým kaviárem, zdobené limetkou
  • roláda z listového těsta plněná houbami 
  • krůtí jednohubky s hroznem
  • roláda z listového těsta plněná špenátem
  • kořeněný anglický rostbeaf s pikantním dipem a zeleninovým košíčkem
  • roláda z krkovičky plněná vaječnou fáší
  • nářezy českých uzenin,mas a salámů : selská kýta,debrecínská pečeně moravské maso uzené, kostelecký uherský salám
  • set z českých,francouzských a holandských sýrů ,zdobený hroznovým vínem
  • sýrovo-šunkový desert prokládaný sardelovým krémem
  • losos plněný humrovým salátem na listech LOLLO s pomeranči a limetkou
  • salát z mořských plodů s ,,pirátským přelivem ''
  • sladkovodní ráčci na salátovém lůžku
  • kyselé filety z matjesů s cibulkou
  • zavináče ze sled'ů
  • pikantní salát z pepřenek
  • míchaný z okurek,tomatů,paprik,kukuřice a listových salátů s balkánským sýrem
  • z tomatových měsíčků s cibulkou
  • salát caprese s mozzarellou
  • cesar salát s kuřecími kousky a krutony
  • Pražská šunka od kosti s medovou krustou na grilu (půlnoční občerstvení)
  • pikantní marinované kuřecí paličky 
  • kapitánský gulášek s pórkem a chilli papričkou
  • masové nudličky TERIJAKY
  • smažené řízečky
  • krabí klepeta obalovaná
  • grilovaná vepřová žebírka v pikantní marinádě
  • bramborové hranolky
  • české bramboráčky
  • směs vařené zeleniny-karotka,květák,brokolice
  • rýže BOAT
  • těstovinový salát se zeleninou
  • variace minidesertů
  • salát z nakládaného a čerstvého ovoce podávaný v džusu
  • variace čerstvého ovoce
  • tyčinky, oříšky, mandle
  • chuťovka
  • obložený chlebíček
  • banketky - tmavé,světlé
  • chléb - šumava,ořechový,černý,vícezrný
  • dresing : bylinkový, jogurtový, francouzský, americký, sladko-kyselý, BBQ

Cena šesti hodinové plavby, včetně doprovodného programu, jídla a pití je 3.200,-Kč.

KONTAKT

Sbalit
*

*

*